«Простягає зуб і каже: «Тату, потримай, він мені заважає грати»: як закалявся один з найкращих бомбардирів УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
239
0 голосів
«Простягає зуб і каже: «Тату, потримай, він мені заважає грати»: як закалявся один з найкращих бомбардирів УПЛ
Андрій Штогрін. Фото: Google
Батько нападника одеського Чорноморця Віталій Штогрін поділився спогадами про епізод з дитинства свого сина Андрія, коли зрозумів, що той відданий футболу та серйозно підходить до цієї справи.

Віталій Штогрін згадав, як у дитинстві його син Андрій вирвав собі зуб на футбольному полі, адже той заважав йому грати. Тоді батько зрозумів, що нападник виросте справжнім чоловіком.

«Пам'ятаю, Андрію було 7-8 років, грали в дощ та сльоту на середньому полі бази в «Одраді». Я стояв на краю поля, син підбігає. Він прямо на полі вирвав собі молочний зуб, простягає його мені і каже: «Тату, потримай, він мені заважає грати». 

Я тоді зрозумів, що з нього може вирости серйозний чоловік, який може зробити вчинок», — сказав батько форварда в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол».

  • Андрій Штогрін є одним з найкращих бомбардирів УПЛ. Форвард записав на свій рахунок у першій частині сезону шість точних ударів та поступається за цим показником лише Владиславу Ванату з Динамо та Олегу Кожушко з Кривбасу – сім голів.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах футболіст провів 19 матчів, забив дев’ять голів та віддав дві результативні передачі.
  • Контракт Штогріна з клубом дійсний до 30 липня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 500 тисяч євро.
  • Чорноморець займає восьме місце у турнірній таблиці чемпіонату України, маючи в активі 22 залікових бали.