«Мені ці закиди не заважають»: Ребров відповів на критику щодо невиклику в збірну лідерів клубів УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
315
0 голосів
«Мені ці закиди не заважають»: Ребров відповів на критику щодо невиклику в збірну лідерів клубів УПЛ
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер національної команди України Сергій Ребров відповів на критику щодо невиклику до складу збірної футболістів з клубів чемпіонату України.

Сергій Ребров в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua розповів, що викликає до лав збірної України футболістів згідно з кількістю гравців на тій чи іншій позиції, які є в його розпорядженні. 

«Особисто мені ці закиди не заважають. Я розумію, в якому напрямку ми повинні рухатися. Викликаю футболіста до збірної України, виходячи з того, скільки гравців є на тій чи іншій позиції».

Наставник синьо-жовтих зізнався, що у національній команді є жорстка конкуренція. 

«Якщо ми викликаємо 4 гравців на одну позицію, гравців, яких ми не задіємо, запитають в мене: «Навіщо ви мене запросили?» Зараз є конкуренція на кожну позицію. 

В нас є декілька позицій, на які ми запрошуємо трьох виконавців, на інші – по два. На нашу думку, дуже важливо, щоб вони підходили під нашу модель гри», — сказав фахівець.

  • Нагадаємо, що команда Реброва посіла третю сходинку на груповому етапі, поступившись Англії та Італії.
  • Україні для виходу на Євро-2024 потрібно пройти Боснію і Герцеговину у півфіналі стиків. У разі перемоги підопічні Сергія Реброва зустрінуться з Ізраїлем або Ісландією.
  • Якщо національна команда потрапить на чемпіонат Європи, то зіграє у групі з Бельгією, Румунією та Словакією.