Недешеве задоволення: відома сума, у яку Шахтарю обійдуться зимові збори у Туреччині

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
292
0 голосів
Недешеве задоволення: відома сума, у яку Шахтарю обійдуться зимові збори у Туреччині
Фото: ФК Шахтар
Чемпіон української Прем'єр-ліги Шахтар з Донецька у січні проведе навчально-тренувальні збори в Туреччині. За те, щоб гравці його дітища мали комфортні умови, президент «гірників» заплатить солідні гроші.

Президент Асоціації спортивного туризму Туреччини Аріф Гезоглу розповів, що цієї зими лише провінція Анталья прийме щонайменше 1200 професійних та аматорських футбольних команд.

Розповів Гезоглу і про цінову політику, яка існує для різних футбольних клубів у турецьких готелях. Зокрема, чиновник озвучив суму, в яку зимові навчально-тренувальні збори обійдуться чемпіону УПЛ донецькому Шахтарю.

«Аматорська команда платить у середньому 25 тисяч євро, а топ-клуб України Шахтар зробив замовлення на 250 тисяч євро», – цитує Гезоглу Turizm Gazetesi.

  • На внутрішній арені Шахтар пішов на зимову перерву, маючи в активі 31-е очко, яке дозволяє команді Маріно Пушича посідати четверте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Також навесні «гірники» гратимуть в Лізі Європи, де на стадії 1/16 фіналу зустрінуться з французьким Марселем.
  • Матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проходитимуть 15 та 22 лютого 2024 року. 
  • Переможці вийдуть до 1/8 фіналу турніру, де приєднаються до команд, які посіли перші місця у групах. Команди, що програють, завершать виступи в єврокубках.