Минай оформив перший зимовий трансфер: ким підсилився аутсайдер УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
292
0 голосів
Минай оформив перший зимовий трансфер: ким підсилився аутсайдер УПЛ
Кирило Прокопчук. Фото: Google
Закарпатський Минай оформив перше підписання у зимове трансферне вікно. Аутсайдер УПЛ посилив власний склад 25-річним захисником Кирилом Прокопчуком.

У середині грудня минулого року Минай продовжив кадрову революцію та оголосив про завершення співпраці з Гечевим та Рогозинським за обопільною згодою сторін. 

Таким чином кількість гравців, які залишили команду після осінньої частини сезону виросла до 11.

Сьогодні, 3 січня, закарпатці оголосили про своє перше підсилення у 2024 році. Склад Миная поповнив 25-річний оборонець Кирило Прокопчук.

Гравець та клуб уклали угоду на 2,5 сезони. В Минаї новачок виступатиме під третім номером.

Зазначимо, що Прокопчук раніше уже перетинався з Вадимом Вітенчуком – разом захищали кольори першолігового Краматорська. Також Кирило виступав за Буковину, Полісся, а його попереднім клубом була Нива Бузова.

  • Єдиний поєдинок в УПЛ Кирило провів 10 серпня 2019 року. Тоді у футболці Олександрії він вийшов на заміну у грі проти донецького Олімпіка. Також в його активі 80 матчів у Першій лізі, де він забив чотири голи та віддав дві результативні передачі.
  • Зазначимо, що Прокопчук раніше уже перетинався з Вадимом Вітенчуком – разом захищали кольори першолігового Краматорська. Також Кирило виступав за Буковину, Полісся, а його попереднім клубом стала Нива Бузова.
  • Минай пішов на зимову паузу, маючи в доробку лише шість очок. Закарпатці перші з кінця в турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги – 16-те місце.