«Пожертвував своїм здоров’ям, щоб команда залишилась в УПЛ»: український хавбек зробив несподівану заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1619
0 голосів
«Пожертвував своїм здоров’ям, щоб команда залишилась в УПЛ»: український хавбек зробив несподівану заяву
Дмитро Кльоц. Фото: Google
Півзахисник рівненського Вереса Дмитро Кльоц розповів, чому зіграв у чемпіонаті України всього два матчі та на які жертви пішов, щоб допомогти команді залишитися в УПЛ.

Дмитро Кльоц в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів, що наприкінці минулого сезону пожертвував здоров’ям, щоб допомогти команді з Рівного не вилетіти з УПЛ в перехідних матчах, граючи на уколах та знеболювальних, що обернулося лікарняним на півроку.

«Зіграв небагато у минулому сезоні, в усіх сенсах цього слова, пожертвував своїм здоров’я, щоб команда залишилась в УПЛ. Не знаю, допоміг я чи ні…».

Також футболіст поділився хронологією травми.

«Спочатку перелом кістки, з яким я грав на уколах. Згодом у перехідних матчах надрив зв’язки, тому пропустив збори. Потім були ще певні ускладнення, так що пропустив ще більше, ніж очікувалось 

Важко було набирати форму, але під кінець осінньої частини пару турів я вже почувався добре. Чомусь отримував мало ігрового часу, але це коментувати не збираюсь», — сказав хавбек.

  • У минулому сезоні Верес обіграв Металург з Запоріжжя (6:2 за сумою двох матчів) та залишився в еліті українського футболу.
  • Після першої половини сезону рівненський колектив має 12 балів в активі та посідає 15-те місце у турнірній таблиці чемпіонату України.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах футболіст провів два матчі та не відзначився результативними діями.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня цього року.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 300 тисяч євро.