Мілевський назвав найкращих гравців УПЛ прямо зараз: у топі ексфорвада Динамо двоє представників Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
290
0 голосів
 Мілевський назвав найкращих гравців УПЛ прямо зараз: у топі ексфорвада Динамо двоє представників Шахтаря
Олександр Зубков. Фото: ФК Шахтар
Колишній нападник київського Динамо Артем Мілевський склав свій особистий рейтинг найкращих гравців української Прем'єр-ліги. До нього увійшли Георгій Судаков, Віталій Буяльський та Олександр Зубков.

Артем Мілевський назвав трьох найкращих гравців УПЛ станом на зараз, але, враховуючи, що на календарі 30 грудня, можна назвати рейтинг ексдинамівця підсумково-річним.

«Судаков, Буяльський та ще мені подобається Зубков зараз».

Пригадав Мілевський і свого товариша по Динамо Андрія Ярмоленка, який досі заліковує травму. Він би точно був у топі, якби не пошкодження.

«Звісно, Ярмоленко теж буде у списку. Але прямо зараз, як просили – Судаков, Буяльський та Зубков. Це перше, що спадає на думку, люди виділяються», – розповів Мілевський під час стріму у твічі.

  • У сезоні 2023/2024 Георгій Судаков провів за Шахтар 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює нинішню вартість 21-річного українця в 18 мільйонів євро. 
  • В поточному сезоні Олександр Зубков провів за Шахтар 23 поєдинки в усіх турнірах: п'ять голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість Зубкова в п'ять мільйонів євро.
  • Віталій Буяльський до Нового року провів за Динамо 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах кампанії 2023/24 років: шість голів, дев'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного атакувального півзахисника у шість мільйонів євро.