Скандальний ексхавбек Шахтаря потрапив в чергову халепу: журналіст повідомив про конфлікт українця з поліцією

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
666
0 голосів
Скандальний ексхавбек Шахтаря потрапив в чергову халепу: журналіст повідомив про конфлікт українця з поліцією
Владислав Вакула. Фото: ФК Полісся
Хавбека Полісся Владислава Вакулу вчергове спіткають проблеми з правопорядком. Раніше гравець потрапив в ДТП у Маріуполі, а тепер у Житомирі на нього склали протокол за «непокору поліції».

Правоохоронці склали протокол на хавбека Полісся Владислава Вакулу. Інцидент стався 15 грудня у Житомирі, коли поліцейські зупинили автомобіль футболіста.

Як зазначив журналіст Володимир Звєров у своєму Telegram-каналі, Житомирським районним управлінням ГУ НП у Житомирській області на Вакулу було складено протокол за ст. 185 Кодексу про адміністративні правопорушення «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського».

Деталі інциденту поки що невідомі. Правоохоронці дану подію поки що ніяк не прокоментували.

  • Контракт Вакули з Поліссям розрахований до 2025 року, але за словами Звєрова, він навряд залишиться у житомирському клубі, адже бос «вовків» Геннадій Буткевич не вірить, що хавбека можна перевиховати.
  • Першу частину сезону Владислав провів у одеському Чорноморці, але в його активі десять матчів у стані «моряків» без результативних дій.
  • Імовірність повернення до Чорноморця чи Полісся в інтерв'ю sport-express.ua виключив і сам Вакула.
  • Проблеми з законом у 24-річного півзахисника виникають не вперше. У лютому 2021 року Вакула потрапив у ДТП у Маріуполі, коли виступав у однойменному клубі.
  • Вакула у 2019-2022 роках належав Шахтарю, але не зіграв за «гірників» лише чотири матчі.
  • Влітку 2022 року півзахисник влаштував скандал з кимось із футболістів Шахтаря, після чого тодішній головний тренер команди Ігор Йовічевич ухвалив рішення позбутися гравця.