В клубі УПЛ відбулося пограбування: журналіст повідомив, що за це поплатяться всі гравці команди – деталі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1453
1 голос
В клубі УПЛ відбулося пограбування: журналіст повідомив, що за це поплатяться всі гравці команди – деталі
Логотип УПЛ. Віжуал: УПЛ
Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів про пограбування в одному з клубів УПЛ. Журналіст пояснив, як команда збирається виходити із ситуації.

Футбольний журналіст Михайло Співаковський повідомив, що в одного з легіонерів неназваного клубу УПЛ вкрали гроші.

«Прилетів сьогодні інсайд – в одному з клубів УПЛ команда їде на фотосесію на стадіон, повертається на базу, а в одного з гравців, легіонера, немає грошей, там, де він їх залишав. Сума – в тисячах євро. Приблизно півтори зарплатні. Я не буду називати клуб».

Співаковський розповів, за яких умов могла статися ця неприємна ситуація.

«Виявилося, що це трапилося не прямо в той момент, коли команда була на фотосесії, і в усіх було алібі, а в останні три-чотири дні. Легіонер – дуже простий чувак в цьому сенсі, ці гроші в нього могли лежати на тумбочці. Проблема, що зараз там ведуться ремонтні роботи – дуже багато різних людей».

Журналіст додав, що це не перший випадок в цьому клубі, коли в когось крадуть гроші, й таке було навіть на виїзді в «одного доволі відомого гравця». Також цікаво, яке буде рішення стосовно інциденту.

«Гроші, ймовірно, не знайдуть. Камери начебто нічого не показали. В клубі на цей момент вирішено так: якщо не знайдуть гроші, то команда скинеться на цю суму гравцю», – сказав Співаковський в ефірі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

Раніше Співаковський розповів про перспективи в Поліссі Бені Макуана, який потрапив в опалу через непрофесіоналізм.