Маркевич дав прогноз на матч збірної України з Чехією: відомий тренер став «адвокатом» Реброва

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
431
2 голоси
Маркевич дав прогноз на матч збірної України з Чехією: відомий тренер став «адвокатом» Реброва
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати (Львів)
Колишній головний тренер Карпат, Металіста, Дніпра та національної збірної України Мирон Маркевич поділився очікуваннями від домашнього поєдинку синьо-жовтих проти Чехії у рамках третього туру Ліги націй.

Культовий тренер Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua висловився про майбутній матч збірної України із командою Чехії в третьому турі Ліги націй.

На думку експерта, головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров не вдаватиметься до серйозних змін у порівнянні із грою проти Грузії (1:0).

«Якщо зміни у стартовому складі й будуть, то мінімальні. Знову ж таки, ми повинні розуміти, що зараз у Реброва обмежений вибір виконавців. Йому [Реброву] видніше, кого виставити на гру проти Чехії, бо він розуміє хто й у яких фізичних кондиціях».  

Маркевич вважає, якщо підопічні Реброва вийдуть на поле з тим же настроєм, як на Грузію, то переможуть.

«А щодо майбутнього матчу назагал, то я так скажу: якщо українці вийдуть на матч проти чехів з таким самим налаштуванням, зарядженими та злими, як проти Грузії, то мають перемогти».

  • Збірна України посідає останнє місце в групі В1, маючи три очки;
  • В наступному турі, 14 жовтня, Ребров і Ко зіграють проти Чехії. Поєдинок на стадіоні «Tarczynski Arena» у Вроцлаві стартує о 21:45 за Києвом.