«Один епізод у матчі все змазав»: в Олександрії відреагували на суперечливий пенальті у матчі з Рухом

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
498
1 голос
«Один епізод у матчі все змазав»: в Олександрії відреагували на суперечливий пенальті у матчі з Рухом
Колаж: Спорт-Експрес
Виконавчий директор ФК Олександрія Дмитро Кітаєв ексклюзивно для Sport-express.ua поділився своїми думками стосовно суперечливого пенальті, який був призначений в кінці матчу з Рухом (1:1) в рамках 9-го туру УПЛ.

Справжня драма розігралася у матчі Олександрія – Рух. На 88-й хвилині Філіппов вивів господарів вперед, але в компенсований час арбітр Дмитро Панчишин призначив суперечливий пенальті за фол Кампуша проти Краснопіра. Удар з позначки реалізував постраждалий і Рух зрівняв рахунок.

👉ВІДЕО ЕПІЗОДУ З ПРИЗНАЧЕННЯМ ПЕНАЛЬТІ👈

Сайт Sport-express.ua звернувся за коментарем до виконавчого директора ФК Олександрія Дмитра Кітаєва.

«Я б не хотів коментувати цей епізод. Однозначної позиції по цьому питанню немає. У будь-якому випадку моя думка буде суб’єктивною, а не об’єктивною. Нехай цей момент розбирає Комітет арбітрів УАФ і дає свою оцінку.

Як я оцінюю суддівство у вчорашньому матчі? Один епізод у матчі все змазав. До 90+5 хвилини, в принципі, все було нормально», – сказав Кітаєв.

🔥Читайте також: «Чути не хочу про позитивні зміни в суддівстві. Хіба що для Руху»: відомий журналіст – про пенальті матчу УПЛ

  • Після нічиєї Олександрія набрала 20 очок і очолила турнірну таблицю УПЛ. Рух з 13-ма балами займає п’яту сходинку.
  • У наступному турі, 19 жовтня, підопічні Руслана Ротаня вдома приймуть Ворсклу, а Рух 21 числа зіграє львівське дербі з Карпатами.