«У нас є челенджі на спір»: воротар Інгульця розповів всю правду про Кобіна – команда йде останньою в УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
164
2 голоси
«У нас є челенджі на спір»: воротар Інгульця розповів всю правду про Кобіна – команда йде останньою в УПЛ
Василь Кобін. Фото: Google
Голкіпер Інгульця, який займає останнє місце у турнірній таблиці УПЛ, Олексій Паламарчук поділився думками про головного тренера команди з Петрового Василя Кобіна.

Олексій Паламарчук в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎», що Василь Кобін вніс у тренувальний процес цікаві завдання та приділяє багато уваги грі при стандартних положеннях.

«Василь Васильович нам говорив, що не хоче ламати стару модель. Можливо, ми десь стали більш гнучкими при виборі стратегії на гру, якщо наш першочерговий план не працює. В матчі з Вересом (2:2) навіть спробували в їх футбол пограти. 

В тренувальному процесі є цікавинки, які розбавили рутину. Багато уваги приділяємо стандартам. Дуже багато в УПЛ вирішують мікродуелі, коли за рахунок боротьби можна вирішити епізод».

Також воротар відзначив, що фахівець намагається робити тренування максимально веселими.

«Василь Васильович намагається і позитиву, і прочухану давати. У нас є і челенджі на спір. Стараємось максимально на позитиві працювати. Я зараз з посмішкою на обличчі з вами розмовляю, а кілька днів тому взагалі ні з ким не хотілося говорити. Рухаємось далі», – сказав Паламарчук.

  • Інгулець зіграв у чемпіонаті України вісім матчів, набрав чотири бали та посідає останню сходинку турнірної таблиці УПЛ.
  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду Паламарчук провів вісім матчів, пропустив 14 голів і в одній зустрічі залишив свої ворота у недоторканності.
  • Контракт гравця з клубом діє до 31 грудня 2025-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 250 тисяч євро.