«Ямаль в Барселоні грає в 16, а Владу скоро 25 і його не видно»: Кополовець сказав все, що думає про Супрягу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
185
1 голос
«Ямаль в Барселоні грає в 16, а Владу скоро 25 і його не видно»: Кополовець сказав все, що думає про Супрягу
Владислав Супряга. Фото: Google
Колишній півзахисник, а нині селекціонер Карпат, Михайло Кополовець оцінив ігрове мислення нападника Динамо Владислава Супряги, згадавши про зірку Барселони Ямаля.

Михайло Кополовець в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «‎Український футбол» заявив, що у Владислава Супряги є психологічні проблеми, які заважають йому розкритися.

«Якби у Супряги був інтелект, міг скористатися даром, що нагородив Господь, він би вже давно грав. Йому щось заважає. Але це більше від психології йде. Тут потрібно працювати». 

Також фахівець привів у приклад 17-річного Ямаля, який у такому юному віці вже є лідером Барселони.

«Малий той [Ямаль] в Барселоні грає в 16, а Супрязі скоро 25 і його не видно. Потужнішим ти не станеш, ніж у цьому віці. Ти вже сформований гравець, не дитина. Твій каркас максимально потужний. Я впевнений, що з ним працюють фахівці – хай ще себе покаже», – сказав Кополовець.

  • Кополовець виступав за Карпати з 2007-го по 2013-й і з 2014-го по 2015 рр.: 161 матч, вісім голів і 12 асистів.
  • Супряга перейшов із Динамо в Зорю на правах оренди 6 вересня цього року. У складі луганської команди 24-річний нападник встиг провести одну гру: без результативних дій.
  • Ямаль цього сезону встиг зіграти дев’ять матчів за Барселону у всіх турнірах, забити п’ять голів та віддати п’ять результативних передач.