В клубі УПЛ хотіли зробити справжній переворот і поставити свого тренера: джерело сказало, чиїх це рук справа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
953
2 голоси
В клубі УПЛ хотіли зробити справжній переворот і поставити свого тренера: джерело сказало, чиїх це рук справа
Вадим Шаблій. Фото: Instagram
Футбольний агент Вадим Шаблій мав намір поставити свого клієнта на посаду головного тренера ковалівського Колоса, яку нині обіймає Олександр Поздєєв.

Нинішній головний тренер Минаю Желько Любенович міг очолити Колос замість Олександра Поздєєва. Посприяти цьому хотів агент Вадим Шаблій, спровокувавши конфлікт всередині команди через своїх футболістів.

«Для того, аби влаштувати у команду тренера, потрібно, аби чинний тренер «посунувся». Прямого впливу на керівництво Колоса у Шаблія немає, тож «звільнити місце» під Любеновича вирішили шляхом «заколоту» футболістів – клієнтів агентської контори Шаблія».

Однак втілити задумане до кінця не вдалося.

«Певний розкол таки відбувся, тож у ситуацію мусили втрутитися найвищі чини клубу. Заслухавши обидві сторони, керівництво Колоса стало на бік Поздєєва. На цьому інцидент вичерпався. Поздєєв залишився на своєму місці, а Любенович – на своєму».

При цьому сам Любенович не брав участь в цих іграх

«Серб відхрещується від того, що має стосунок до диверсії проти Поздєєва у Колосі. По суті, це правда, адже Желько прагне працевлаштуватися на вакантну посаду. А як ця вакантна посада з'являється – головний біль не тренера, а його агента», – йдеться у дописі телеграм-каналу «УПЛ Жива».

  • Зазначимо, що Колос після семи турів посідає 13-те місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи шість набраних очок;
  • Минай йде шостим в групі А Першої ліги, набравши п’ять очок у шести іграх.