Харатін налаштовував гравців Колоса проти головного тренера: що пропонував колишній гравець збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
658
0 голосів
Харатін налаштовував гравців Колоса проти головного тренера: що пропонував колишній гравець збірної України
Ігор Харатін. Фото: Колос
Півзахисник Колоса Ігор Харатін збирав гравців ковалівського клубу та говорив, що команді потрібен новий тренер. Гравець пропонував призначити Желько Любеновича.

Влітку Михайло Співаковський в ефірі ТаТоТаке повідомив, що Колос відсторонив від тренувань із першою командою 29-річного півзахисника Ігоря Харатіна, оскільки гравець намагався влаштувати бунт проти головного тренера.

Віктор Вацко детальніше розповів про ситуацію, яка виникла в ковалівському клубі:

«Розповіли про те, що Ігор Харатін став зачинателем цього невдоволення – зібрав команду, говорив, що новий тренер потрібний. Навіть, принаймні, я так чув, називав прізвище цього тренера, який потрібен команді. І це прізвище Желько Любеновича.

Тепер, наскільки я розумію, шляхи Колоса та його найбільш статусного літнього новачка Ігоря Харатіна розходяться. Хоча в Харатіна контракт чинний. Наскільки я чув, розривати його достроково він не хоче. Але так само Поздєєв не хоче бачити Харатіна в команді», – сказав Вацко.

Нагадаємо, що Ігор Харатін став гравцем Колосу на початку липня і провів за ковалівців три матчі в УПЛ.

  • В Україні 29-річний футболіст раніше виступав за Динамо, Металіст, Зорю, а за кордоном захищав кольори Ференцвароша (Угорщина) в епоху Сергія Реброва, Легії (Польща) та ДАК-1904 (Словаччина).
  • На рахунку Ігоря Харатіна чотири матчі у складі національної збірної України.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 300 тисяч євро.