«З подібним у Європі ніхто не стикався»: Ярмоленко сказав, що не зможуть клуби АПЛ у порівнянні з українськими

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
603
1 голос
«З подібним у Європі ніхто не стикався»: Ярмоленко сказав, що не зможуть клуби АПЛ у порівнянні з українськими
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Вінгер національної збірної України та київського Динамо Андрій Ярмоленко висловився щодо логістичних проблем українських клубів під час війни з путінськими військами.

Андрій Ярмоленко заявив, що англійські клуби, які мають надзвичайно насичений календар через багату кількість матчів в різних турнірах, не змогли б грати так часто, якби їхали на ігри автобусом, а не летіли на літаку.

«Якби футболісти АПЛ подорожували автобусом чи потягом, як Динамо, Шахтар чи Кривбас, думаю, вони б не змогли грати через 48 годин чи через 72 години. Це трохи інше. 

З подібним у Європі ніхто не стикався. Одна справа, коли є повноцінне відновлення, коли у будь-який момент можеш приїхати на базу, щоб зробити усі необхідні процедури, і зовсім інша, коли ти їдеш 20 годин автобусом у сидячому положенні». 

Вінгер Динамо не приховує, що в таких умовах важко відновлюватися. Але відзначає, що у команди Олександра Шовковського є достатньо футболістів, які отримають можливість проявити себе.

«Про яке відновлення може йти мова? Звісно, добре, що у нас великий склад і багато футболістів. Думаю, грати будуть усі, у кожного буде свій шанс, потрібно лише ним скористатися. 

Очікується дуже важкий період попереду, будемо діяти як єдина команда та підтримувати один одного», – сказав Ярмоленко у коментарі клубній пресслужбі киян.

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду він провів 11 матчів та забив чотири голи.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста у два мільйона євро.