Головний тренер Карпат сказав все, що думає про Поворознюка: Лупашко озвучив всю правду про власника Інгульця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4669
3 голоси
Головний тренер Карпат сказав все, що думає про Поворознюка: Лупашко озвучив всю правду про власника Інгульця
Олександр Поворознюк, фото: ФК Інгулець
Колишній футболіст та головний тренер Інгульця Владислав Лупашко, який нині очолює Карпати, висловив власну думку про президента клубу з Петрового.

Головний тренер Карпат Владислав Лупашко відповів, як склалися його відносини з одіозним президентом Інгульця Олександром Поворознюком в часи роботи в клубі.

Спеціаліст подякував бізнесмену за довіру очолити команду.

«Про Олександра Григоровича є багато історій, але я йому дуже вдячний за те нестандартне і неочевидне рішення, коли він призначив мене головним тренером. Багато хто не сприймав це рішення. А я йому вдячний, що він зробив ставку на мене. Ми з ним провели дуже цікавий рік в якості головного тренера».

Також коуч підкреслив, що Поворознюк відпустив його в Карпати та дав можливість зробити наступний крок в кар’єрі.

«Коли я відчув, що мені потрібно робити крок вперед, то він знову пішов мені назустріч. Я завжди буду пригадувати його з вдячністю. Нічого нового я вам все одно не розкажу, – сказав Лупашко в інтерв’ю Тribuna.

  • Лупашко на позиції хавбека захищав кольори Інгульця з 2017 по 2022 рр. (100 матчів, два асисти);
  • З січня 2022 року Лупашко почав працювати асистентом головного тренера в клубі. З червня 2023-го спеціаліст очолив команду;
  • З ним Інгулець вилетів з УПЛ у стикових матчах за підсумками кампанії 2023/24, однак вже у наступному сезоні виграв Першу лігу та повернувся в еліту;
  • В липні 2024 року Лупашко прийняв Карпати;
  • Поворознюк лише в цьому сезоні встиг «відзначитися» двома скандальними ситуаціями. Спочатку погрожував зняти команду зі змагань, а потім по хамськи спілкувався з журналістом.