«Він вимагав викликати гравців. Ребров його послав»: Циганик розповів, хто поставив ультиматум тренеру збірної

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
20736
9 голосів
«Він вимагав викликати гравців. Ребров його послав»: Циганик розповів, хто поставив ультиматум тренеру збірної
Сергій Ребров. Фото: Getty Images
Відомий журналіст Ігор Циганик розповів, що на головного тренера національної збірної України Сергія Реброва намагалися чинити вплив з приводу виклику до лав команди тих чи інших гравців.

Журналіст Ігор Циганик повідомив, що на головного тренера збірної України Сергія Реброва намагалися чинити вплив щодо певних кадрових рішень.

«Один почесний вболівальник одного футбольного клубу, якого часто показують на трибунах, дзвонив і телефонував головному тренеру збірної й практично в ультимативній формі вимагав, аби цих гравців викликали до національної команди. Ви собі таке уявляєте в цивілізованій країні?».

Циганик розповів, як на це відреагував Ребров.

«Погрожував високими зв'язками... Був посланий далеко і правильно. Зараз така ситуація навколо збірної, що всі мають зосередитися на результаті, а не думати про власні амбіції».

Журналіст висловив відвертий розпач через цю ситуацію.

«Як можна додуматися подзвонити головному тренеру та вимагати, аби його футболісти були в збірній? Це нормально? Я хочу віддати належне Реброву, який прямим текстом сказав: «Іди ти...», – сказав він в етері YouTube-каналу «Ігор Циганик».

  • Збірна України після поразок від Албанії (1:2) та Чехії (2:3) на старті Ліги В Ліги націй поки посідає останнє місце у своїй групі;
  • 11 жовтня підопічні Реброва проведуть матч проти Грузії, а 14 жовтня – проти Чехії.