«‎Це просто смішно»: Вацко сказав, що йому не подобається у трансферній політиці Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1575
2 голоси
«‎Це просто смішно»: Вацко сказав, що йому не подобається у трансферній політиці Динамо
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст і коментатор Віктор Вацко поділився думками щодо масової оренди луганською Зорею футболістів київського Динамо.

Динамо в рамках шостого туру УПЛ впевнено обіграло Зорю із рахунком 2:0. У цій грі не міг грати цілий ряд футболістів, яких луганці орендували у киян.

Віктор Вацко навіть заявив, що Зорю зараз сміливо можна називати другою командою Динамо. Також коментатор згадав і новачка команди Олександра Шовковського Едуардо Герреро.

«Динамо ніколи не було за те, щоби дозволяти грати орендованим. Вони це чітко прописують. Але цього принципу не розумію, коли віддають гравців, які не дотягують за рівнем, але забороняють грати. І тут кумедно виглядає ситуація, коли купили, саме купили Герреро, але проти колишньої команди він не грає. Це просто смішно.

А Зорю вже можна Динамо-2 називати – сім орендованих. Грають на стадіоні Динамо, юнацька команда на базі Динамо працює. Перевірений і вигідний зв'язок клубів», – сказав журналіст у своїй авторській програмі на ютубі.

  • Нагадаємо, що 24-річний Герреро підписав з Динамо контракт терміном до 30 червня 2029-го.
  • У Зорі він виступав з лютого 2023 року по вересень 2024-го. За цей час нападник провів 48 матчів, забив 19 голів і віддав дев'ять результативних передач.
  • Динамо наразі посідає третє місце в УПЛ, маючи 12 очок і дві гри в запасі.