Динамо розірвало контракт з гендиректором, що був у клубі 17 років: Суркіс миттєво відреагував і зробив заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
35304
13 голосів
Динамо розірвало контракт з гендиректором, що був у клубі 17 років: Суркіс миттєво відреагував і зробив заяву
Резо Чохонелідзе і Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо (Київ)
Після 17 років роботи на посаді генерального директора київського Динамо, клуб залишив Резо Чохонелідзе. Президент біло-синіх Ігор Суркіс подякував йому за роботу.

Динамо після 17 років роботи покинув його генеральний директор Резо Чохонелідзе. Сторони достроково припинили співпрацю. На цю подію відреагував власник клубу Ігор Суркіс.

«Вельмишановний Резо! Ви присвятили усе своє життя футболу, спочатку як професійний гравець, а згодом – у ролі футбольного функціонера та топменеджера. Протягом багатьох років Ви вірою й правдою служили Динамо, присвячуючи свій час, енергію та знання його функціонуванню, розвитку та удосконаленню».

Суркіс наголосив, що свого часу Чохонелідзе перейшов до Динамо з праймового Мілану.

«Свого часу ви зробили непростий вибір, прийшовши працювати в Динамо з італійського Мілану, за що я особисто та уся динамівська сім’я Вам дуже вдячні, ми цінуємо це доленосне рішення».

Наостанок президент побажав успіхів функціонеру.

«На жаль, настав час завершувати нашу співпрацю, але ми не прощаємося. Впевнений, будемо з вами бачитися на футбольних полях Європи. Щиро бажаю вам успіхів, нових досягнень та перемог у всіх сферах вашого життя», – наводить слова Суркіса пресслужба Динамо.

  • Вже відомо, хто може замінити Чохонелідзе;
  • Він працював у Динамо з вересня 2007 року, окрім першої команди, він також займався молодіжними колективами клубу.