«Плювок в обличчя всім уболівальникам. Мене кинуло в піт»: фани збірної України рознесли свіжу заяву Шевченка

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
20961
12 голосів
«Плювок в обличчя всім уболівальникам. Мене кинуло в піт»: фани збірної України рознесли свіжу заяву Шевченка
Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Вболівальники різко відреагували на рішення президента УАФ Андрія Шевченка висловити довіру головному тренеру національної збірної України Сергію Реброву після провального старту у Лізі націй.

Фанати у соцмережах жорстко відреагували на заяву голови УАФ Андрія Шевченка, в якій той висловив довіру головному тренеру збірної України Сергію Реброву після провального дебюту у Лізі націй.

Lanw1: «Зрозуміло. Я вже навіть не впевнений чи буду я дивитися наступні матчі збірної. Боролися з кумівством в УАФ і натрапили на кумівство. Як неочікувано».

Sergiy Kosenko: «Ми лише на старті дворічного циклу... І тут мене кинуло в піт».

Exel: «Плювок в обличчя всім уболівальникам».

Doctor__bormental: «Бажаю шість поразок у групі, буде за це вболівати щиро, плювати на патріотизм. Ця збірна наразі представляє лиш інтереси Офісу Президента».

Batistuta: «Кумівство живе, молодці хлопці. Куми це важливіше ніж імідж країни й сподівання якихось там вболівальників».

Iaquinta: «Треба їх обидвох звільняти: і Реброва, і Шевченко. Солодка парочка».

Pampushka sokovyta11: «Особисто буду бойкотувати усі наступні матчі збірної, відмовляюсь дивитись на свою країну у футболі з таким керівництвом».

Андрій Клекач: «Ребров несе відповідальність за національну збірну. Яка вертикаль? За вертикаль відповідає УАФ. Став Реброва якимось менеджером усіх збірних, а в збірну признач тренера! Тренера, який буде відповідати не за вертикаль, не за прогрес, а за гру і результат збірної!».

  • Зазначимо, що збірна України у вересневих матчах Ліги В Ліги націй програла Албанії (1:2) та Чехії (2:3);
  • Поки синьо-жовті посідають останнє місце у своїй групі.