Шевченко відреагував на поразки збірної України і сказав, що він думає про Реброва: голова УАФ ухвалив рішення

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
7326
4 голоси
Шевченко відреагував на поразки збірної України і сказав, що він думає про Реброва: голова УАФ ухвалив рішення
Сергій Ребров і Андрій Шевченко. Фото: Instagram
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував вересневі виступи молодіжної та національної збірних України. Він заявив, що продовжує довіряти Сергію Реброву.

Голова УАФ Андрій Шевченко підбив підсумки вересневих виступів молодіжної та національної збірних України.

Він відзначив вихід збірної України U-21 на Євро-2025.

«Хочу привітати молодіжну збірну України із виходом на чемпіонат Європи. Команда Унаї Мельгоси показує дуже хороший результат у групі, вигравши всі матчі».

Наголосив він і на заслузі в цьому успіху Сергія Реброва, як віцепрезидента УАФ.

«Вдячний Реброву, під керівництвом якого ми бачимо прогрес у роботі та результатах усієї вертикалі збірних».

Шевченко заявив, що, попри провальний дебют національної команди в Лізі націй, позиції Реброва на посаді головного тренера, залишаються непохитними.

«Невдалі результати на старті Ліги націй не змінять нашої стратегії. Задача УАФ – сприяти виконанню глобальної цілі – виходу на чемпіонат світу. Ми лише на старті дворічного циклу. Попереду в Реброва багато роботи і ми продовжуємо його підтримувати», – наводить слова Шевченка пресслужба УАФ.

  • Зазначимо, що у вересні молодіжна збірна України обіграла Сербію (2:1) та Північну Ірландію (2:1), чим достроково гарантувала собі вихід на Євро за два тури до фінішу групового етапу кваліфікації;
  • Національна збірна в перших двох турах Ліги В Ліги націй програла Албанії (1:2) та Чехії (2:3) та посідає останнє місце у квартеті.