Суркіс буде задоволений: Динамо знищило Полісся з хокейним рахунком у товариській грі, але є нюанс

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2387
5 голосів
Суркіс буде задоволений: Динамо знищило Полісся з хокейним рахунком у товариській грі, але є нюанс
В атаці Едуардо Герреро. Фото: ФК Динамо (Київ)
Київське Динамо у товариському матчі розтрощило Полісся зі Ставків, забивши у ворота аматорського колективу вісім голів. Дублями відзначилися Вівчаренко, Караваєв та Діалло, а асистом – новачок біло-синіх Герреро.

У неділю, 8 вересня, київське Динамо заповнило паузу в УПЛ, повʼязану з поєдинками національних збірних, та зіграло товариський матч проти одного з найсильніших колективів першості Київської області Полісся зі Ставків.

Команда Олександра Шовковського навіть без своїх лідерів, які нині перебувають у таборі національної збірної України, з аматорами проблем не мало.

Погром своїм результативним ударом розпочав дублем Вівчаренко. Відзначимо, що результативну передачу йому віддав новачок Динамо Едуардо Герреро.

До розгрому справу довів Буяльський ще у першому таймі, а ще п'ять голів динамівці забили по перерві: двічі відзначився Олександр Караваєв та Самба Діалло. Ще один гол на рахунку півзахисника юнацької команди Романа Саленка.

Динамо (Київ) – Полісся (Ставки, Київська обл.) – 8:1

Голи: Вівчаренко, 14, 22, Шепелєв, 40, Караваєв та Діалло (по дублю), Саленко – 55 (гол з пенальті).

У складі Динамо у спарингу виходили наступні гравці: Моргун, Вівчаренко, Себальйос, Біловар, Малиш, Михайленко, Шепелєв, Буяльський, Караваєв, Дубінчак, Герреро, Діалло, Саленко, Герич.

  • На внутрішній арені команда Олександра Шовковського після п'яти турів (три зіграних матчі) має в активі дев'ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.