Кривбас – Шахтар: Гагарін назвав орієнтовну дату, коли можна дограти зірваний матч УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
917
1 голос
Кривбас – Шахтар: Гагарін назвав орієнтовну дату, коли можна дограти зірваний матч УПЛ
Артем Гагарін. Фото: ФК Кривбас (Кривий Ріг)
Віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін прокоментував ситуацію навколо перенесення поєдинку п'ятого туру УПЛ між криворізьким клубом та донецьким Шахтарем.

Центральний матч п’ятого туру Української Прем'єр-ліги між Кривбасом та Шахтарем, який грався напередодні було зупинено на 50-й хвилині (рахунок був 1:0 на користь Шахтаря) через повітряну тривогу у Кривому Розі. Відновити його у той же день, неділю, 1 вересня, не вдалося, бо тривога була занадто тривалою. 

«Поки немає офіційної інформації про дату, коли ми з Шахтарем можемо дограти матч. Але, ми впевнені, що це можна зробити в цьому році в одну з резервних дат. Найближчі з них - 18-го або 25-го вересня. В першу дату Шахтар грає з Болоньєю стартовий матч Ліги Чемпіонів, 21-го - базова дата УПЛ і «гірники» приймають Оболонь, а 25-го ми спокійно можемо дограти наш матч в Кривому Розі».

Також Гагарін закликав Шахтар не маніпулювати тим, що у них надто завантажений графік, щоб дограти гру у 2024 році.

«Ми розуміємо, що у Шахтаря в той період в середньому буде 1 матч на 4 дні, але ми весь серпень грали в такому темпі. На ту ж гру з помаранчево-чорними ми приїхали до Кривого Рогу з Севільї за день до матчу. І нічого - грали», – наводить слова Гагаріна пресслужба Кривбасу.

Читайте також: Турнірна таблиця УПЛ після п’ятого туру: на вершині неочікуваний лідер, а що там Динамо і Шахтар.

  • Без урахування недограного поєдинку Кривбас та Шахтар займають у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги восьме та дев'яте місця відповідно.