Матч Кривбас – Шахтар перенесли через повітряну тривогу: Судаков відреагував, показавши фото із бомбосховища

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
853
1 голос
Матч Кривбас – Шахтар перенесли через повітряну тривогу: Судаков відреагував, показавши фото із бомбосховища
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Атакувальний півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков відреагував на перенесення поєдинку п'ятого туру Української Прем'єр-ліги проти Кривбасу через тривалу повітряну тривогу.

Центральний поєдинок п’ятого туру УПЛ між бронзовим призером Кривбасом  та чемпіоном України Шахтарем за рахунку 1:0 на користь «гірників» було зупинено на 50-й хвилині через повітряну тривогу у Кривому Розі. Відновити його сьогодні, 1 вересня, не вдалося, бо тривога була надто тривалою. 

Один з лідерів Шахтаря Георгій Судаков таким розвитком подій був дуже розчарований і прокоментував подію так:

«Це боляче, що ми змушені зупиняти наші ігри через агресора та війну, яка продовжує руйнувати стільки життів. Завжди честь представляти нашу країну та наш клуб. У нас ще попереду половина гри», – написав Судаков на своїй сторінці в інстаграм.

  • Відомо, що й завтра гру також не може бути продовжено, оскільки вже 2 вересня стартує міжнародна пауза ФІФА для матчів національних збірних, тому команди дограють його в одну з резервних дат у календарі УПЛ.
  • Кривбас на своїх клубних ресурсах повідомив, що матч було перенесено. Його дограють в одну з резервних дат у календарі УПЛ.