«52 дні ми не були вдома»: Шовковський поскаржився на календар і запевнив, що матчі УПЛ Динамо гратиме у Києві

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
165
1 голос
«52 дні ми не були вдома»: Шовковський поскаржився на календар і запевнив, що матчі УПЛ Динамо гратиме у Києві
Олександр Шовковський. Фото: Google
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський підбив підсумки поєдинку п’ятого туру УПЛ проти ЛНЗ (1:0), згадавши матчі в Лізі чемпіонів, які втомили його команду постійними переїздами.

Олександр Шовковський залишився задоволеним мінімальною перемогою над ЛНЗ (1:0) у п’ятому турі Української Прем’єр-ліги.

«Непростий матч. Ми чудово розуміли, якою буде гра. Після матчів кваліфікації Ліги чемпіонів, після матчів плей-оф, після логістики готував своїх хлопців до того, що буде непроста гра. Готував до того, що будемо грати з командою, яка вдало стартувала на початку чемпіонату України.

Налаштовував на непросту гру, що в принципі і відбулося. Хоча при цьому всьому ми мали можливості для більш вдалого закінчення фінальної стадії наших атаки і спокійніше доводити матч до перемоги».

Також головний тренер біло-сині запевнив, що всі домашні матчі його команда гратиме саме у Києві, за яким він особисто дуже засумував, зважаючи на графік, який Динамо мало протягом липня-серпня у Лізі чемпіонів та УПЛ.

«52 дні ми не були вдома. Спочатку ми готувалися з командою на зборах в Австрії, а потім у нас було турне: Белград, Люблін, Глазго, Зальцбург. Між цими поєдинками ми завітали до Рівного та Львова. Це був непростий період і непростий етап. Це був непростий період.

Зараз тим десятьом гравцям, які не їдуть до збірних буде три дні відпочинку, а хлопцям, які їдуть – ми побажали добре виступити і, головне, без травм повернутися до нашої команди», – сказав Шовковський на післяматчевій пресконференції.

  • Після п’яти турів (три зіграні матчі) Динамо має в активі дев’ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 14 вересня, початок гри о 15:30.