В УПЛ готують другу тренерську відставку: гравці розділені на два табори – деталі пристрастей київського клубу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2329
4 голоси
В УПЛ готують другу тренерську відставку: гравці розділені на два табори – деталі пристрастей київського клубу
Валерій Іващенко, фото: ФК Оболонь
Оболонь може звільнити свого головного тренера Валерія Іващенка у період міжнародної паузи. В клубі назріла криза між коучем та керівництвом.

Як повідомив сайт «Український футбол», посилаючись на власні джерела, головний тренер Оболоні Валерій Іващенко може втратити свою посаду після домашньої поразки від Зорі (0:2) в п'ятому турі УПЛ.

За інформацією джерела, тренерський склад та менеджмент не можуть дійти спільного знаменника в ключових питаннях функціонування Оболоні. Частина гравців, яка користується підтримкою керівництва клубу, підштовхує керівництво змінити головного тренера.

При цьому більшість роздягальні висловила довіру Іващенку та його помічникам. Рішення по Іващенку може бути ухвалене в понеділок, 2 вересня.

Цікаво, що ця відставка може стати вже другою в нинішньому сезоні УПЛ. Після минулого туру посаду в.о. головного тренера Зорі покинув Юрій Коваль.

  • Іващенко в ролі головного тренера Оболоні працює з 2021 року. Під його керівництвом команда у 2023-му підвищилася до УПЛ і в минулому сезоні зберегла прописку в еліті у перехідних матчах;
  • «Пивовари» після п'яти турів замикають турнірну таблицю УПЛ, набравши один заліковий бал і програвши чотири матчі підряд;
  • В Кубку України Оболонь вже вийшла до 1/8 фіналу, де зіграє з Вересом.