УАФ завершила розслідування матчу Минай – Динамо, де був задіяний друг Мілевського: є підозра нечесної гри

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1042
1 голос
УАФ завершила розслідування матчу Минай – Динамо, де був задіяний друг Мілевського: є підозра нечесної гри
Будинок футболу та логотип УАФ. Фотоколаж: Google
Комітетом з етики та чесної гри УАФ завершено службове розслідування за фактом можливого впливу (маніпулювання) на результат матчу 16-го туру Української Премʼєр-Ліги сезону-2023/2024 між Минаєм та Динамо.

За інформацією пресслужби УАФ, станом на сьогодні, 27 серпня 2024 року, службою внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань превентивними заходами було попереджено вплив (маніпулювання) у матчі 16-го туру УПЛ сезону 2023/2024 років між закарпатським Минаєм та київським Динамо.

Відомо, що у ході службового розслідування були опитані представники Минаю та представник третьої не названої сторони. Також здійснено відрядження до закарпатського клубу та проведено поліграфічні дослідження на, так званому, детекторі брехні. 

🔥Читайте також: Друг Мілевського організовував договірняки в Білорусі? Третьяк вляпався у черговий скандал

Усі зібрані матеріали передано на розгляд до КДК УАФ. Також у ході розслідування комітетом виявлені нові факти порушення Кодексу етики та чесної гри, на підставі яких розпочато нове, окреме службове розслідування щодо деяких футболістів Минаю, імена яких не розголошуються.