Друг Мілевського організовував договірняки в Білорусі? Третьяк вляпався у черговий скандал

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
497
5 голосів
Друг Мілевського організовував договірняки в Білорусі? Третьяк вляпався у черговий скандал
Сергій Третьяк. Колаж: Sport-express.ua
Друг Артема Мілевського Сергій Третьяк в інстаграмі поділився посиланням на статтю білоруського видання 2020 року, в якій його звинувачують в організації договірних матчах в чемпіонаті з хокею.

Один із підписників Мілевського запитав Артема в інстаграмі, чим відомий Третьяк, який часто знаходиться поруч із легендою Динамо. У відповідь на коментар Сергій скинув посилання на статтю білоруського видання Belarushockey.

У матеріалі 2020 року йдеться про договірні матчі у чемпіонаті Білорусі з хокею. Тоді у нечесній грі звинуватили хокеїстів Вітебська і суд довів їх провину. За інформацією джерела, договірні матчі організовував громадянин Одінцов.

Як встановило слідство, до нього звернувся українець Третьяк з проханням посприяти в організації договірних матчів у Білорусі та пообіцяв заплатити хокеїстам та Одінцову пристойну суму грошей.

Ділки підключили до справи гравців Вітебська Антона Мєдведєва та Кирила Сачівка, які домовилися з іншими хокеїстами програвати матчі з певною різницею шайб, повідомляє видання.

У підсумку організатори та хокеїсти отримали умовні вироки, штрафи та їх було відсторонено від хокею на певний період часу. Проти Третьяка справу у Білорусі відкрито не було.