Чорноморець підпише ще одного гравця Шахтаря: до «моряків» перейде гравець молодіжної збірної

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
194
1 голос
Чорноморець підпише ще одного гравця Шахтаря: до «моряків» перейде гравець молодіжної збірної
Кирило Сігеєв. Фото: Google
За інформацією українського журналіста-блогера Ігоря Бурбаса, Чорноморець перебуває за крок від підписання контракту з півзахисником донецького Шахтаря Кирилом Сігеєвим.

Головний тренер одеського Чорноморця Олександр Бабич не полишає надій максимально зміцнити склад своєї  команди до закриття літнього трансферного вікна. 

Як повідомляє Ігор Бурбас, черговим новачком «моряків» має стати центральний півзахисник, права на якого належать донецькому Шахтарю. 

«Наскільки мені відомо, то найближчим часом до Одеси переїде 20-річний центральний хавбек Кирило Сігеєв.

Зараз сторони обговорюють останні деталі трансферу. Це точно буде оренда і, швидше за все, до кінця календарного 2024-го. Тобто на пів сезону», – йдеться в повідомленні телеграм-каналу BurBuzz.

Якщо перехід вихованця «гірників» до Чорноморця підтвердиться, то він стане вже сьомим гравцем Шахтаря у Одесі.

Влітку до команди Бабича вже перебралися Євген Янович, Михайло Хромей, Данило Удод, Роман Савченко, Іван Петряк та Артур Рудько. 

  • Попередні два сезони Сігеєв провів в оренді у Олександрії, за яку встиг провести 39 поєдинків: два голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює Кирила у 600 тисяч євро.
  • Чорноморець після чотирьох турів у новому сезоні має в доробку три очки та займає 13 сходинку у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У неділю, 31 серпня, команда Олександра Бабича вдома прийматиме житомирське Полісся. Початок гри в Одесі о 18:00.