Гідна заміна Бражко: журналіст назвав хавбека, якого Динамо може не відпустити до Ротаня

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
11903
6 голосів
Гідна заміна Бражко: журналіст назвав хавбека, якого Динамо може не відпустити до Ротаня
Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст і коментатор Ігор Циганик поділився думками щодо можливості повернення півзахисника Динамо Миколи Михайленка до Олександрії.

Ігор Циганик заявив, що Микола Михайленко може й не повернутися до Олександрії, яку очолює Руслан Ротань, адже може стати заміною Володимиру Бражку в Динамо.

«Дай Бог, Олександрія ще зараз забере Михайленка, якщо віддасть Динамо. Хоча вже є певне питання, тому що він вже дебютував у Лізі чемпіонів. 

Я вам хочу сказати, що він може бути гідною заміною Бражку і грати багато поєдинків Динамо. Тому я не впевнений, що Михайленка віддадуть‎», – сказав журналіст в ефірі авторського Ютуб-каналу.

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду Михайленко провів п’ять матчів, без результативних дій.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2025-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 500 тисяч євро.
  • На внутрішній арені після трьох турів (дві зіграні гри) Динамо має в активі шість залікових балів та займає сьому сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • Четвертий тур УПЛ біло-сині пропускатимуть, а у п'ятому вдома прийматимуть черкаський ЛНЗ. Гру заплановано на 1 вересня, початок матчу о 15:30.
  • Поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Зальцбургом та Динамо заплановано на завтра, 27 серпня. Початок матчу о 22:00 за Києвом.