Циганик оцінив перспективи трансферу Шапаренка: журналіст назвав умову, за якої лідер Динамо покине УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
344
0 голосів
Циганик оцінив перспективи трансферу Шапаренка: журналіст назвав умову, за якої лідер Динамо покине УПЛ
Микола Шапаренко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст і коментатор Ігор Циганик поділився думками щодо потенційного трансферу півзахисника Динамо Миколи Шапаренка до іншого клубу.

Микола Шапаренко має високі шанси покинути Динамо вже цього літа, якщо Ігоря Суркіса задовольнить сума, яку запропонують за хавбека. Так вважає Ігор Циганик.

«Я оцінюю дуже позитивно. Якщо буде пропозиція, яка задовольнить клуб, то я думаю, що його достатньо легко відпустять. У Динамо зараз є достатньо серйозний вибір у центральній лінії, щоб абсолютно безбоязно відпускати Миколу Шапаренка. Але гроші… Сам Шапаренко розуміє, що чим дорожче його куплять, то тим більше у нього шансів грати в цій команді».

Також журналіст додав, що лідер киян мав свого часу серйозну пропозицію від іншого клубу.

«Я свого часу проходив цей момент, коли один з футболістів української збірної, який пішов безкоштовно в інший клуб, зізнавався, що більше ніколи цього не буде робити. Якщо ти приходиш безкоштовно – до тебе і ставляться як до безкоштовного. 

У Шапаренка була свого часу серйозна пропозиція. Дай Бог, вона поновиться. Завтра подивимося, як зіграють зі «Зальцбургом», а після того будемо дивитися», – сказав Циганик в ефірі австорського Ютуб-каналу.

  • У новому сезоні хавбек киян вже встиг зіграти за команду Шовковського сім поєдинків у всіх офіційних турнірах два голи, три результативні передачі.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 вересня 2025-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у дев’ять мільйонів євро.
  • На внутрішній арені після трьох турів (дві зіграні гри) Динамо має в активі шість залікових балів та займає сьому сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • Четвертий тур УПЛ біло-сині пропускатимуть, а у п'ятому вдома прийматимуть черкаський ЛНЗ. Гру заплановано на 1 вересня, початок матчу о 15:30.
  • Поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Зальцбургом та Динамо заплановано на завтра, 27 серпня. Початок матчу о 22:00 за Києвом.