Ахметов і Суркіс в один день виступили із заявами: що сказали президенти Шахтаря і Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
64504
26 голосів
Ахметов і Суркіс в один день виступили із заявами: що сказали президенти Шахтаря і Динамо
Рінат Ахметов та Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо (Київ)
Президенти українських клубів-грандів Динамо та Шахтаря Ігор Суркіс та Рінат Ахметов відповідно, привітали співвітчизників з Днем Незалежності України.

Ігор Суркіс та Рінат Ахметов у 33-й День Незалежності нашої держави звернулися не лише до фанів своїх клубів, а й усіх співвітчизників з нагоди свята.

«Останні роки це свято має особливе значення, адже вже третій рік поспіль воно відзначається під час повномасштабного вторгнення росії. Україна продовжує боротьбу, супротив та робить усе, щоб захистити себе. 

Щиро дякую нашим звитяжним захисникам, які проявляють свою силу, сміливість, витримку, мужність та героїчно виборюють нашу незалежність, свободу та державність. Вони роблять усе для того, щоб навіть у найважчі моменти Україна зберегла національну гідність, єдність та мала вільне й щасливе майбутнє, а синьо-жовтий прапор майорів у всіх куточках нашої країни, у всіх українських містах і селах», – цитує Суркіса пресслужба Динамо.

З акцентом на важке сьогодення зробив своє звернення і Ахметов.

«Незалежність дається нам ціною неймовірних зусиль. Щодня українці борються за своє право на свободу та справедливий мир. Ми ніколи не забудемо тих, хто віддав за нашу країну найцінніше – своє життя та своє здоров’я. Ми в неоплатному боргу перед вами.

Дякую кожному нашому захиснику та захисниці. Ваша стійкість і мужність захоплюють мільйони людей у всьому світі. Ви – наша надія та наша гордість. Дякую всім, хто забезпечує надійний тил, наближаючи нашу Перемогу своєю працею», – наводить слова Ахметова пресслужба Шахтаря.

  • На внутрішній арені після трьох турів і Динамо, і Шахтар мають в активі по шість залікових балів та займають третю та другу сходинки у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги відповідно.