В клубі УПЛ бунт! Ексгравця Динамо відсторонили від першої команди – джерело розповіло подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1942
2 голоси
В клубі УПЛ бунт! Ексгравця Динамо відсторонили від першої команди – джерело розповіло подробиці
Ігор Харатін. Фото: Google
Журналіст-блогер та коментатор Михайло Співаковський розповів, чому досвідчений півзахисник Ігор Харатін не потрапляє до заявки Колоса на поєдинки у новому сезоні.

Справа не у фізичних кондиціях. Михайло Співаковський розповів, чому насправді хавбек Колоса Ігор Харатін не потрапив до заявки ковалівської команди на матч Кубка України проти Оболоні (0:0, 4:5 – пен.).

«За нашою інформацією, у Колосі є... Не те щоб протидія, може, несприйняття якихось ідей головного тренера, а на цьому тижні ситуація почала розгортатися далі.

Харатін за рішенням керівництва клубу був відсторонений від тренувань з першою командою і, як я розумію, був переведений в команду U-19».

Жодної офіційної інформації від Колоса стосовно Харатіна на тижні не було. Та Співаковський впевнений – у ковалівському клубі зараз відбувається справжній бунт.

«Джерела в клубі кажуть, що нібито інцидент вичерпаний, все нормалізувалося, але є дві версії, які можуть одна з одною суміщатися.

Перша версія, що група гравців, і Харатін тут неформальний лідер, скажімо так, сумніваються в ефективності методів, які зараз намагається використовувати Поздєєв (головний тренер). І навіть є така версія, що потенційно це робиться для зміни тренера, що може бути корисно певним людям поза структурою Колоса».

Бунтує у Колосі не лише колишній гравець київського Динамо Харатін.

«Називається прізвище Лучкевича, просто він зараз травмований і не може бути відсторонений чи переведений в U-19.

Друга версія – в роздягальні триває певний перерозподіл впливу між альфа-самцями. Є якесь нове угрупування, а є вже кістяк зі старожилів – це капітан Бондаренко, це, я так розумію, Цуріков і Безбородько», — сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

🔥Читайте також: «Спитайте у Співаковського»: У Колосі жорстко відреагували на інформацію про відсторонення Харатіна

  • Харатін став гравцем ковалівського клубу на початку липня. За першу команду він встиг зіграти лише три офіційних матчі: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 29-річного опорного півзахисника у 300 тисяч євро.
  • Після трьох турів Колос має в активі два залікові бали та займає 12-ту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У четвертому турі команда з Ковалівки вдома прийматиме Верес. Гру заплановано на 26 серпня, початок матчу о 18:00.