Українському клубу, який потрапив у ДТП, відмовили у перенесенні матчу: сталася словесна перепалка у пресі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
461
1 голос
Українському клубу, який потрапив у ДТП, відмовили у перенесенні матчу: сталася словесна перепалка у пресі
Групове фото ФК Ужгород. Фото: ФК Ужгород
Стрийська Скала 1911 відмовила ФК Ужгород у перенесенні календарного поєдинку третього туру Першої ліги України, спровокувавши закарпатців на хвилю хейту на свій бік.

Головний тренер друголігової Скали 1911 Михайло Басараб офіційно підтвердив, що клуб зі Стрию не буде переносити поєдинок третього туру проти ФК Ужгород, не дивлячись на прохання команди із Закарпаття.

Річ у тому, що тиждень тому мікроавтобус ФК Ужгород із тренерським, медичним і адміністративним персоналом потрапив в аварію дорогою на матч із Поліссям-2. Травм різного ступеня зазнали головний тренер Яромир Лобода (зламаний ніс) лікар команди Володимир Червіняк (його прооперували), в інших представників закарпатського клубу діагностовано струс мозку.

Однак такі аргументи на клуб з Львівщини не подіяли. Їх позиція така:

«В нас щільний графік календаря. І якщо цей матч всунути в тижневий цикл, то вийде, що ми зіграємо три поєдинки за вісім днів. Графік щільний – в цьому році ми ще граємо три матчі другого кола. Тому ми не знаємо, на коли перенесли б цей матч, і в якому стані тоді будуть футболісти.

Всі футболісти у них в хорошому стані. Я також впевнений, що весь тренерський склад [ФК Ужгород] буде на лаві запасних», – розповів Бесараб в інтерв'ю «Українському футболу».

Не забарилися з відповіддю і представники ФК Ужгород, які опублікували своє обурення на офіційній сторінці клубу в Інстаграм.

«Взаєморозуміння, допомога, повага до суперника. Ці слова, на жаль, не мають нічого спільного із діями нашого наступного суперника – Скала 1911.

Після важкої ДТП минулими вихідними всі постраждалі, а це весь тренерський та медичний штаб пройшли поглиблене обстеження, за підсумками якого змушені продовжити своє лікування та відновлення.  Чи достатня підстава для переносу зустрічі відсутність всіх тренерів та медичного персоналу?! Для деяких клубів очевидно цього не достатньо», – йдеться з-поміж іншого в заяві ФК Ужгород.

Читайте також: «Удар, падіння, біль! Все відбулося дуже швидко»: в українському клубі розповіли про жахливе ДТП, яке сталося перед матчем.

  • Матч третього туру Другої ліги Ужгород – Скала 1911 відбудеться 25 серпня о 16:30.
  • Скала 1911 має чотири очка та займає друге місце у турнірній таблиці Групи А. ФК Ужгород йде на дев’ятому, передостанньому місці, маючи в активі один заліковий бал.