Суркіс викликав обурення ультрас Динамо: чим провинився почесний член УЄФА

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
603
1 голос
Суркіс викликав обурення ультрас Динамо: чим провинився почесний член УЄФА
Ультрас київського Динамо. Фото: Google
Активні фани Динамо висловили своє обурення з приводу того, що колишній президент київського клубу Григорій Суркіс не підтримав заборону на території України діяльність УПЦ МП.

Напередодні, 20 серпня, народні депутати України прийняли рішення щодо заборони в нашій державі російської церкви – Московського патріархату.

Одним з тих, хто голосував проти, був експрезидент Динамо та почесний член УЄФА Григорій Суркіс. На таку позицію депутата жорстко відреагували ультрас Динамо, опублікувавши звернення до пана Суркіса.

«Ми, фанати Динамо Київ, з обуренням дізналися, що Григорій Суркіс, який має відношення до нашого улюбленого клубу, проголосував проти заборони московської церкви. Цей вчинок є черговим підтвердженням того, що Григорій Суркіс діє врозріз з національними інтересами України.

Протягом багатьох років він підтримує зв'язки з проросійськими політиками та олігархами, систематично діючи проти нашої Держави», – йдеться у заяві ультрас біло-синіх, опублікованій у телеграм-каналі «WBC Ультрас «Динамо».

  • Сьогодні, 21 серпня, Динамо зіграє перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського Зальцбурга. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх.
  • Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.