Шовковський пояснив, чому Себальйос ще не дебютував в УПЛ: тренер Динамо розставив усі крапки

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
280
1 голос
Шовковський пояснив, чому Себальйос ще не дебютував в УПЛ: тренер Динамо розставив усі крапки
Браян Себальйос. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський розповів, чому за столичний гранд досі й не дебютував колумбійський захисник Браян Себальйос.

Олександр Шовковський після перемоги Динамо над Карпатами (3:1) у матчі третього туру чемпіонату України висловився щодо захисника киян Браяна Себальйоса, який ще не дебютував за столичний колектив. 

Тренер заявив, що колумбійцю потрібен час на адаптацію у новій команді.

«Я розраховую на всіх футболістів, які в нас є. Просто йому потрібен певний час, аби зрозуміти наші взаємодії. Також є певні проблеми з комунікацією, адже він розмовляє іспанською, а в нас ніхто не знає цієї мови.

Хоча Браян швидко навчається і чудово підказує партнерам на полі під час тренувального процесу. Тож і він обов’язково дочекається свого ігрового часу», – цитує фахівця пресслужба Динамо.

  • Себальйос виступає в Динамо на правах оренди до кінця грудня 2024-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 800 тисяч євро.
  • Після трьох турів (два зіграних матчі) команда Олександра Шовковського має у доробку шість очок і займає другу сходинку у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги. 
  • Динамо у турі номер чотири вдома прийматиме полтавську Ворсклу. Зустріч у Києві буде зіграно 24 серпня і розпочнеться вона о 18:00.
  • У середу, 21 серпня, Динамо зіграє з Зальцбургом, а 27-го числа пройде гра-відповідь плей-оф за вихід в основний етап Ліги чемпіонів.