«Це є дуже велика проблема. Воно далі вже не лізе»: Циганик не стримався і озвучив претензію Динамо

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
12200
6 голосів
«Це є дуже велика проблема. Воно далі вже не лізе»: Циганик не стримався і озвучив претензію Динамо
Гравці Динамо, фото: ФК Динамо Київ
Відомий ведучий та коментатор Ігор Циганик відзначив серйозну проблему, що має Динамо після перемоги команди Олександра Шовковського над Вересом в УПЛ.

Динамо стартувало в новому сезоні Української Прем'єр-ліги з нервової перемоги над Вересом (2:1), при цьому маючи вдосталь шансів для впевненого тріумфу.

Журналіст Ігор Циганик відзначив, що команда Олександра Шовковського не вміє тримати перевагу і контролювати повністю весь хід матчу.

«Це є дуже велика проблема для київського клубу. І це вже не один рік. Знаєте, немає якоїсь такої впевненості... Десь чи втратили динамівці, в принципі, якусь таку хижацьку натуру, коли вони вже брали й не відпускали ці матчі. Навпаки зараз багато матчів, коли вони виходять, легко роздають моменти».

Експерт наголошує, що кияни мають навчитися доводити справу до логічного кінця.

«Ще створимо, ще заб'ємо. А воно далі вже не лізе. Потім починаєш хвилюватися, привозиш у свої ворота. Тим більше, що оборона, скажімо так, не найнадійніша в історії Динамо. І відразу ж є дуже-дуже великі проблеми для цього клубу», – зазначив журналіст в ефірі YouTube-каналу «Ігор Циганик».

Наступний матч УПЛ Динамо проведе 17 серпня на виїзді проти Карпат.