Без Ярмоленка і Ваната, але з Супрягою: Динамо перемогло Верес у матчі УПЛ з епічним привозом Нещерета

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
332
1 голос
Без Ярмоленка і Ваната, але з Супрягою: Динамо перемогло Верес у матчі УПЛ з епічним привозом Нещерета
Верес – Динамо. Фото: УПЛ
У другому турі нового розіграшу чемпіонату України у п'ятницю, 9 серпня, в Рівному місцевий Верес приймав київське Динамо. Гра завершилася перемогою команди Олександра Шовковського з рахунком 2:1.
  • В УПЛ суперники зустрічалися 15 разів. У Динамо 12 перемог, Верес виграв лише один матч, і ще двічі команди грали внічию, в тому числі й у минулому чемпіонаті. Різниця забитих та пропущених м'ячів 41-8. 
  • У першому колі сезону 2023/2024 років в Києві Динамо досягло успіху 3:0. У переможців голи забили Ярмоленко, Пономаренко та Шепелєв.
  • Ванат і Ярмоленко не потрапили навіть до запасу команди Олександра Шовковського, а Супряга вийшов на поле зі стартовим свистком.

Динамо з перших хвилин взяло м’яч під свій контроль і досить швидко відкрило рахунок у сьогоднішній зустрічі. На 15-й хвилині Кабаєв від лицьової на лівому фланзі штрафного зіграв назад на Шапаренка, а той закрутив під поперечину.

▶️ Відео голів матчу Верес – Динамо дивіться за ПОСИЛАННЯМ

У кінцівці першої половини зустрічі Шапаренко в центрі штрафного отримав передачу Дубінчака з лівого флангу, розвернувся, скинув на Буяльського, а той пробив поміж ніг воротарю.

▶️ Відео помилки Нещерета дивіться за ПОСИЛАННЯМ

На 68-й хвилині другого тайму кияни пропустили. Кожухар вибив м'яч із власного штрафного аж до Нещерта, а той грубо помилився – пробив точно в ноги Шараю, рикошет від якого полетів у сітку.

УПЛ, другий тур

Верес – Динамо – 1:2 

Голи: Шарай, 68 – Шапаренко, 15, Буяльський, 44

  • У третьому турі УПЛ Динамо зіграє на виїзді з Карпатами. Гра запланована на 17 серпня. Верес наступного дня поміряється силами з Кривбасом.
  • Верес зіграв у нульову нічию із новачком УПЛ Карпатами у першому турі чемпіонату України. Динамо дебютує в цьогорічному розіграші першості, адже свій поєдинок у стартовому турі перенесло через участь у єврокубках.