Не Родрігес, не Цитаішвілі і навіть не Рамірес: журналіст оголосив ключову втрату Динамо цього літа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
443
1 голос
Не Родрігес, не Цитаішвілі і навіть не Рамірес: журналіст оголосив ключову втрату Динамо цього літа
Олександр Сирота. Фото: ФК Маккабі Хайфа
Відомий український футбольний журналіст Артур Валерко висловився щодо трансферів на «вихід» київського Динамо і назвав найбільшу втрату команди Олександра Шовковського.

Артур Валерко в авторському матеріалі для сайту «Український футбол» детально проаналізував усі трансфери клубів УПЛ.

Також журналіст назвав найвагомішу втрату київського Динамо. На думку креативного директора «УФ‎», столичний гранд може жалкувати про той факт, що віддав Олександра Сироту в оренду до Маккабі, адже оборонець давав глибину у захисній ланці команді Олександра Шовковського. 

«Можна дуже шкодувати щодо відсутності розвитку легіонерів - Жерсона, Раміреса, Цитаішвілі (не Перріса - його навпаки, судячи зі всього, вигідно продали Сабаху). Також прикро, що Булеца зовсім не потрібен команді - все ж гравець із багатьма хорошими якостями. 

Проте насправді найбільша втрата - 24-річний Сирота. Він давав потрібну глибину в обороні й був таким типом гравця, якого не страшно випустити в потрібний момент. Тепер він в оренді в Маккабі», – сказав Валерко.

  • Сирота перейшов до ізраїльського клубу на правах річної оренди.
  • З Динамо футболіст має контракт до 30 червня 2025 року.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість центрального захисника у два мільйони євро.
  • Олександр є вихованцем київського гранда і провів за його основну команду з 2020 року 85 матчів, у яких забив два голи й оформив два асисти.