Учасник турніру чотирьох УПЛ хотів бойкотувати змагання: остаточне рішення прийняв президент

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
319
1 голос
Учасник турніру чотирьох УПЛ хотів бойкотувати змагання: остаточне рішення прийняв президент
Валерій Пересоляк. Фото: Google
Український футбольний журналіст та інсайдер Ігор Бурбас повідомив, що закарпатський Минай планував відмовитися від участі у «‎Турнірі чотирьох», але президент клубу Валерій Пересоляк вирішив інакше.

Ігор Бурбас розповів, що Минай був незадоволений тим фактом, що в УАФ прийняли рішення проводити «‎Турнір чотирьох». І навіть планував відмовитися від участі у Першій лізі.

«Минай розглядав варіант, щоб знятися зі змагань. Це мав бути знак протесту рішенню проводити «‎Турнір чотирьох» за право грати в УПЛ. У клубі подумували про варіант бойкотувати як сам Турнір чотирьох, так і Першу Лігу загалом».

Журналіст повідомив, що все вирішив президент Миная Валерій Пересоляк.

«Підвішеною ситуація була до учора. Але ввечері на Закарпатті провели збори акціонерів, вгамували пристрасті й вирішили не гарячкувати. Фінальне слово було за президентом Валерієм Пересоляком – їхати і грати», – написав Бурбас у власному телеграм-каналі «BurBuzz»

  • Нагадаємо, що Минай минулого сезону УПЛ посів передостанню сходинку турнірної таблиці чемпіонату України та напряму вилетів до Першої ліги.
  • Через зняття Дніпра-1 з розіграшу УПЛ 2024/2025 УАФ запровадила «‎Турнір чотирьох», переможець якого залишиться в елітному дивізіоні.
  • У разі перемоги Миная над Епіцентром (26.07) вони зустрінуться у фіналі з переможцем пари Металіст 1925/Лівий Берег.