Динамо хоче підписати конкурента Ванату із-за кордону: за гравцем полюють бразильський та російський клуби

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
119
1 голос
Динамо хоче підписати конкурента Ванату із-за кордону: за гравцем полюють бразильський та російський клуби
Брайан Гіл. Фото: Google
Динамо цікавиться нападником сальвадорським нападником Депортес Толіма Брайаном Гілом. У конкурентах у киян бразильський клуб та російський Нижній Новгород.

Київське Динамо продовжує пошуки нападника, який може скласти конкуренцію Владиславу Ванату та посилити атакувальний потенціал столичного клубу.

Так, колумбійський журналіст Хуліан Капера у власному х-акаунті повідомив, що команда Олександра Шовковського зацікавлена у підписанні 23-річного форварда Депортес Толіма Брайана Гіла.

Джерело стверджує, що на футболіста також претендує бразильський клуб та ФК Нижній Новгород. І саме у росіян найбільші шанси підписати колумбійського гравця. Депортес Толіма передасть 80% прав на форварда, а сам футболіст підпише контракт до червня 2028-го року.

  • У сезоні 2023/24 у всіх офіційних турнірах за свою команду нападник провів 22 поєдинки, відзначився шістьома забитими голами та чотирма результативними передачами.
  • Контракт гравця з колумбійським клубом діє до 30 грудня 2026-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 700 тисяч євро.
  • Також форвард провів 11 матчів за збірну Сальвадора, забивши в них три гола.
  • У вівторок, 23 липня, київське Динамо стартує у єврокубковому сезоні-2024/25 рр. Першим суперником біло-синіх на шляху до групового етапу Ліги чемпіонів у другому раунді кваліфікації буде сербський Партизан.
  • Поєдинок-відповідь між белградським та київським клубами заплановано на 31 липня. Він відбудеться на стадіоні «Партизан» за порожніх трибун.