Ексгравець Шахтаря і відомий тренер стануть асистентами Лупашка в Карпатах: що буде з помічниками Маркевича

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
5297
4 голоси
Ексгравець Шахтаря і відомий тренер стануть асистентами Лупашка в Карпатах: що буде з помічниками Маркевича
Лавриненко і Лупашко. Фото: ФК Інгулець
Владислав Лупашко вже визначився зі своїм тренерський штабом у львівських Карпатах, які він очолить після відходу Мирона Маркевича. Розповідаємо, хто стане асистентами тренера.

Мирон Маркевич підтвердив, що залишає Карпати. Журналіст Володимир Звєров повідомив, що новим головним тренером львівського клубу стане Владислав Лупашко, який очолював U-19.

За інформацією Sport.ua, допомагати Лупашку у першій команді будуть Сергій Лавриненко та Богдан Шуст, які працювали з ним у молодіжці. 

Що стосується помічників Маркевича, то джерело зазначає, що Андрій Сапуга залишиться працювати в структурі Карпати, а Володимиру Єзерському збираються запропонувати очолити молодіжний склад, де йому буде допомагати інший іменитий в минулому футболіст львівського клубу Денис Кожанов.

Поки не відомо, чи погодиться на пропозицію Єзерський, який перебуває з юнацькою збірною України на Євро-2024 у Північній Ірландії. Боси Карпат сподіваються, що його умовить Андрій Русол, який перебуває з ним у дружніх стосунках і невдовзі має стати генеральним директором Карпат. Езерський у перспективі може розглядатися у якості головного тренера першої команди.

  • Карпати за підсумками минулого сезону з другого місця у Першій лізі напряму вийшли до УПЛ. Чемпіонські перегони вони програли якраз Інгульцю Владислава Лупашка.
  • Лавриненко раніше очолював Зірку, Інгулець і Верес.
  • Шуст до тренерської роботи виступав за ряд українських клубів, серед яких Шахтар, Карпати, Металіст. Також на його рахунку чотири матчі за збірну України.