Стопами Реброва може піти лідер Шахтаря: джерело повідомило подробиці потенційного трансфера Судакова в АПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
561
1 голос
Стопами Реброва може піти лідер Шахтаря: джерело повідомило подробиці потенційного трансфера Судакова в АПЛ
Георгій Судаков. Фото: Google
Півзахисник національної команди України та донецького Шахтаря Георгій Судаков може продовжити кар’єру у складі лондонського Тоттенхема, у якому свого часу виступав Сергій Ребров.

Георгій Судаков опинився в полі зору Тоттенхема. Представник АПЛ розглядає українця, як можливий варіант для заміни аргентинця Джованні Ло Чельсо. Про це повідомило CaughtOffside.

Джерело стверджує, що лідер Шахтаря не єдиний хавбек, яким цікавляться лондонці. Так, «шпори‎» також розглядають варіант з підписанням поляка Себастьяна Шиманського із Фенербахче, за якого Тоттенхем може заплатити близько 25-30 мільйонів євро.

Нагадаємо, що свого часу кольори Тоттенхема захищав теперішній головний тренер національної збірної України Сергій Ребров (59 матчів, десять голів).

  • У лютому донецький клуб офіційно продовжив контракт із Судаковим до 31 грудня 2028 року. Прописана у контракті клаусула складає 150 мільйонів євро.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 35 мільйонів євро.
  • 21-річний півзахисник збірної України в сезоні 2023/2024 зіграв за Шахтар 34 матчі, забив десять голів і виконав шість результативних передач.
  • На Євро-2024 за жовто-синіх Георгій зіграв у трьох зустрічах, не відзначившись результативними діями.