Циганик підписав вирок Шапаренку в Динамо: який вердикт щодо лідера команди Шовковського виніс журналіст

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
320
2 голоси
Циганик підписав вирок Шапаренку в Динамо: який вердикт щодо лідера команди Шовковського виніс журналіст
Микола Шапаренко. Фото: Google
Відомий український журналіст Ігор Циганик поділився думками щодо майбутнього у київському Динамо півзахисника збірної України Миколи Шапаренка.

Ігор Циганик вважає, що Динамо підписало Валентина Рубчинського на заміну Миколі Шапаренку.

«Думаю, що Рубчинський – заміна Шапаренку. Шапаренко вже дозрів до того, щоб переїжджати в інший чемпіонат, я так собі уявляю. І за віком, і ментально. Гру зі словаками на Євро-2024 він може записати собі в актив. В принципі, якщо захотіти, то, я думаю, можна знайти пропозицію для Миколи Шапаренка‎».

Журналіст дав зрозуміти, що кияни не продадуть футболіста дешево і зараз він готується до гри у ЛЧ.

«Я думаю, що деякі клуби захочуть його. Чи захоче Динамо відпускати цього гравця за ту компенсацію, яку буде готовий заплатити клуб, – це вже питання. Зараз я вам хочу сказати, що поки що Шапаренко готується до сезону в складі Динамо і готується дебютувати у Лізі чемпіонатів у матчі проти Партизана найближчим часом‎», – сказав Циганик в ефірі FootballHub на YouTube.

  • У Динамо Шапаренко виступає з 2018-го. За цей час хавбек провів 170 матчів, забив 23 голи та віддав 24 результативні передачі.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість Миколу у дев'ять мільйонів євро.
  • Динамо у другому раунді кваліфікації до Ліги чемпіонів зіграє проти Партизану. Матчі киян з сербами пройдуть 23 і 31 липня.