«Поваги майже не було, це дуже високомірна людина»: ексгравець Карпат жорстко розкритикував Маркевича

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
17324
7 голосів
«Поваги майже не було, це дуже високомірна людина»: ексгравець Карпат жорстко розкритикував Маркевича
Мирон Маркевич і Карпати. Колаж: sport-express.ua
Вже колишній півзахисник львівських Карпат Єгор Демченко жорстко розкритикував головного тренера «‎левів» Мирона Маркевича та його сина Остапа.

Єгор Демченко зізнався, що очікував інших емоцій від співпраці з Мироном Маркевичем. Також футболіста розчарував і син досвідченого тренера Остап.

«Якщо чесно, то очікування в мене були інші, ставлення до футболістів було не на найвищому рівні, і від Остапа Мироновича також. У нього було дуже багато повноважень, поваги до гравців у нього майже не було, це дуже зарозуміла людина, яка чує тільки себе і все».

Хавбек розповів, що йому навіть не дозволяли працювати в основній групі футболістів Карпат.

«Мені навіть не дозволяли тренуватися в загальній групі, я працював окремо від команди. І не розумію, чим я заслужив таке ставлення до себе! Зараз працюю індивідуально, займаюся пошуком команди», – сказав гравець у коментарі телеграм-каналу «Камон, Плей!».

  • Маркевич-старший з 2005-го по 2014 рік фахівець очолював харківський Металіст та виграв із командою срібні медалі у сезоні 2012/13, а також п'ять разів приводив «жовто-синіх» до бронзи.
  • З лютого до серпня 2010 року Мирон Богданович був головним тренером збірної України.
  • Останнім місцем роботи досвідченого фахівця був Дніпро, який він очолював в період з 2014 по 2016 роки.
  • Остап Маркевич у якості тренера працював з Агробізнесом (Волочиськ), одеським Чорноморцем та Маріуполем. Також український фахівець має досвід роботи з іспанським Вільярреалом (команда U-20).
  • У підсумковій турнірній таблиці Першої ліги Карпати посіли друге місце, набравши 65 очок. Відставання від Інгульця, котрий став чемпіоном, склало два пункти.
  • В сезоні 2024/25 рр. львівський клуб знову виступатиме в УПЛ.