Скандальний вінгер Динамо не повернеться в команду Шовковського: є екзотичний варіант продовження кар’єри

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
71
1 голос
Скандальний вінгер Динамо не повернеться в команду Шовковського: є екзотичний варіант продовження кар’єри
Жерсона Родрігес. Фото: Google
Вінгер національної збірної Люксембургу та київського Динамо Жерсон Родрігес близький до того, щоб продовжити кар'єру в ОАЕ, де у його послугах зацікавлений Хор Факкан.

Оренда Жерсона Родрігеса у братиславському Словані була розірвана за ініціативою словаків давно, але футболіст не поспішає повертатися до Динамо, з яким у нього чинний до 30 червня 2025 року.

Так, за інформацією порталу Lequotidien.lu, Родрігес близький до того, щоб продовжити кар'єру в ОАЕ. Футболіста хоче підписати Хор Факкан, який повернувся до першого дивізіону місцевого чемпіонату у 2019-му році і відтоді переважно боровся за виживання.

Нагадаємо, що раніше Родрігеса було умовно засуджено до 18 місяців позбавлення волі й штрафу в розмірі 1500 євро. Суд Люксембургу визнав Жерсона винним у трьох актах насильства.

  • Жерсон став скандально відомий через свої проблеми з дисципліною. Півзахисника в березні 2022 року відрахували з французького Труа, у складі якого він виступав на правах оренди з Динамо.
  • Ще раніше він влаштував бійку з капітаном Анкарагюджю Анте Кулушичем. Проблеми з дисципліною також завадили футболісту повноцінно розкритися в Динамо.
  • Усього за біло-синіх 28-річний півзахисник провів 53 матчі: дев'ять голів, чотири асисти.