Морозюк назвав найгіршого тренера у своїй кар’єрі: це легенда Динамо, але не Ребров і не Хацкевич

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
25190
9 голосів
Морозюк назвав найгіршого тренера у своїй кар’єрі: це легенда Динамо, але не Ребров і не Хацкевич
Микола Морозюк. Фото: Google
Колишній гравець київського Динамо та національної збірної України Микола Морозюк відверто назвав найгіршого тренера, з яким йому довелося працювати під час ігрової кар’єри.

Микола Морозюк в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua зізнався, що йому було важко співпрацювати у Динамо з Володимиром Онищенком.

«Найгірший тренер у моїй кар’єрі? Володимир Онищенко. Я був тоді молодим і мені важко з ним працювалося. Вже потім у збірній жодних проблем з Онищенком не було, але коли я був зовсім юним і мені потрібна була допомога, він чинив на мене тиск, я багато з чим не справлявся. 

Після Онищенка в мене з’явились футбольні комплекси, я міг зламатися. Я відчув впевненість тільки тоді, коли в команду прийшли Литовченко і Калитвинцев. Вони мене врятували в той період‎», – сказав Морозюк.

  • Морозюк найбільших успіхів у кар'єрі досяг у Динамо, за яке провів 117 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав 24 результативні передачі.
  • За час професійної кар'єри гравець, окрім Динамо, захищав кольори столичної Оболоні, Кривбасу, Металурга з Донецька, турецького Різеспора, одеського Чорноморця та Іпсонаса з Кіпру.
  • У складі національної збірної України футболіст провів 14 матчів та забив один гол.