Чи був Хацкевич фізруком? Морозюк дав відверту відповідь і розповів, у чому була проблема екстренера Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
378
2 голоси
Чи був Хацкевич фізруком? Морозюк дав відверту відповідь і розповів, у чому була проблема екстренера Динамо
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Колишній гравець київського Динамо та національної збірної України Микола Морозюк поділився думками про свого екстренера у столичному клубі Олександра Хацкевича.

Микола Морозюк в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua запевнив, що ніколи не вважав Олександра Хацкевича фізруком.

«‎Він ніколи в житті не був фізруком! Якщо порівняти його з Ребровим, то Ребров більш гнучкий, але у Хацкевича також багато чудових якостей, особливо по відношенню до гравців, у нього є своя харизма. Мені подобалося з ним працювати».

Ексгравець Динамо вважає, що Хацкевич не зумів досягти вражаючого успіху на чолі киян, тому що в нього не було досвідчених асистентів.

«‎Мені здається, Хацкевичу, як молодому тренеру, не вистачало досвідчених помічників, які були у Шевченка та Реброва. За їхніми спинами були люди, які пройшли великий шлях у футболі і в деяких моментах могли брати відповідальність на себе, а у Хацкевича таких не було.

В Динамо було дуже багато відповідальних матчів у Лізі чемпіонів, Лізі Європи, фінал Кубка. Було важко досягти максимуму на всіх рівнях без досвідчених помічників», – сказав Морозюк.

  • Морозюк найбільших успіхів у кар'єрі досяг у Динамо, за яке провів 117 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав 24 результативні передачі.
  • За час професійної кар'єри гравець, окрім Динамо, захищав кольори столичної Оболоні, Кривбасу, Металурга з Донецька, турецького Різеспора, одеського Чорноморця та Іпсонаса з Кіпру.
  • У складі національної збірної України футболіст провів 14 матчів та забив один гол.
  • Хацкевич очолював Динамо з 2017-го по 2019 рр., вигравши з киянами два Суперкубки України.
  • Також він виступав за біло-синіх на позиції хавбека з 1996-го по 2004 рр.: 216 матчів, 36 голів та 18 асистів.
  • Після Динамо він тренував російський Ротор, кіпрську Карміотіссу та польський Заглємбе.