Чи продовжить Ребров роботу у збірній України: Шевченко та УАФ прийняли остаточне рішення

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
553
1 голос
Чи продовжить Ребров роботу у збірній України: Шевченко та УАФ прийняли остаточне рішення
Сергій Ребров. Фото: УЄФА
Згідно з рішенням Виконкому Української асоціації футболу, головний тренер національної збірної України Сергій Ребров отримав повний вотум довіри, не зважаючи на невдалі виступи синьо-жовтих на Євро-2024.

Тема закрита. Сергій Ребров продовжує тренувати національну збірну України. 

Сьогодні, в середу, 10 липня у столичному Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету УАФ, головною темою якого стало обговорення виступів національної збірної на Євро-2024.

За пропозицією президента УАФ Андрія Шевченка, головному тренеру синьо-жовтої дружини Сергію Реброву та його тренерському штабу було висловлено повну підтримку. Про це проінформувала пресслужба асоціації.

«УАФ створила всі умови для якісної підготовки національної команди до Євро-2024. Але слід згадати, що Сергій Ребров очолив збірну вже після початку відбірного циклу. І це ми також брали до уваги, оцінюючи роботу тренерського штабу», – сказав Андрій Шевченко. 

Також президент УАФ озвучив і плани на найближче майбутнє для Реброва та його підопічних.

«Зараз завдання національної команди – підготуватися до виступів у Лізі націй, яка розпочнеться вже у вересні, та кваліфікації до ЧС-2026», – заявив Шевченко.

Нагадаємо, що за підсумками групового етапу ЧЄ Україна стала першою командою в історії Євро, яка, набравши чотири залікові бали, фінішувала на останньому, четвертому місці у своєму квартеті та не зуміла пробитися до 1/8 фіналу континентального форуму.

Результати збірної України на Євро-2024

  • Румунія – Україна 3:0
  • Словаччина – Україна 1:2
  • Україна – Бельгія 0:0