Жироні замало Циганкова і Довбика: каталонці хочуть позбавити чемпіонат України ще двох яскравих гравців

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1580
3 голоси
Жироні замало Циганкова і Довбика: каталонці хочуть позбавити чемпіонат України ще двох яскравих гравців
Марлон Гомес і Кевін. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Жирона Віктора Циганкова та Артема Довбика зацікавилася двома бразильськими гравцями Шахтаря – вінгером Кевіном та півзахисником Марлоном Гомесом.

Жирона українців Віктора Циганкова та Артема Довбика поклала око на двох бразильських легіонерів Шахтаря – Кевіна та Марлона Гомеса.

Як повідомляє Xcatalunya, червоно-білі очікують, що Кевін зможе замінити Савіо, який перейде в Манчестер Сіті, а Гомес має стати заміною Алейша Гарсії, який вже перейшов в Баєр.

Контрактна ситуація гравців є великою перешкодою для їх трансферу. Обидва мають угоди до 31 грудня 2028 року. Їх підписання може вимагати значних інвестицій. Однак нещодавні продажі гравців і потенційний прибуток від участі в єврокубках дають фінансову спроможність для проведення цих операцій.

  • Зазначимо, що 21-річний Кевін у минулому сезоні провів за Шахтар 17 матчів, у яких відзначився трьома голами та чотирма асистами. Трансфермаркт оцінює його у 12 мільйонів євро;
  • 20-річний Гомес відіграв у 13 поєдинках, забив чотири голи та віддав одну результативну передачу. Трансфермаркт також оцінює його у 12 мільйонів євро.